Pin...Pin...Dah Sampai

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Assalammualaikum 💖


PIN..PIN..DAH SAMPAI || Pin..,pin...tu bunyi hon motor Encik posmen..hehe...dengar bunyi hon depan rumah pun dah seronok..itu di dunia..boleh bayangkan tak malaikat datang beritahu semua dosa kita dihapus...tanpa hisab terus menjadi penghuni syurga kekal selama-lamanya...Ya Allah...tak tahu nak ungkap macam manakan..kan..kan..subhanAllah..hujung-hujung Ramadhan ini..moga berezki menemui malam istimewa yang di damba setiap daripada kita..insyaAllah..ameen.

Selalu Encik posmen pin..pin depan rumah jiran..semalam pin..pin depan rumah PC..sebenarnya ini kisahnya...


Pin...Pin...Dah Sampai

Pin...Pin...Dah Sampai


Alhamdulillah rezeki ramadhan..terima kasih atas penghargaan daripada pemilik blog ABAM KIE : Man Of The House yang PC lebih senang memanggil beliau Cikgu AK..

Pemberian kad raya sudah menjadi agak asing di kala ini..teknologi banyak mengambil alih sebenarnya..ianya menjadi memori manis untuk dikenang...

*terima kasih ukhuwah 
#sama-sama mencari redha Ilahi 








Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
June 16, 2017 at 11:16 AM delete

cantiknya kad raya handmade tu. Tahniah PC

Reply
avatar
SalbiahM
AUTHOR
June 16, 2017 at 2:10 PM delete

cantik kad raya tu..lebih bermakna sebab homemade.tahniah sis

Reply
avatar
Khir Khalid
AUTHOR
June 17, 2017 at 7:12 PM delete

Alhamdulillah tahniah PC.. semoga ukhwah sentiasa diberkati... aamiin :)

Reply
avatar

Sepatah Dua Kata Kalian Amat PC Hargai..TERIMA KASIH.. EmoticonEmoticon